AMASYA / HAMAMÖZÜ - Adil Candemir Anadolu Lisesi

HAYATA +1 DEĞER KAT!

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında Diyabet Günü'ne dikkat çekmek için okulumuzda Fast-Food ürünlerinin yararları ve zararları hakkında münazara yaptık.
Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

.

18 Mart etkinliklerine ulaşabileceğiniz web sayfası için:
18 Mart Çanakkale Zaferi linkine tıklayınız.

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında öğrencilerimizi çevre ve toplum bilincini aşılamak için atıklardan konpost gübre üretimi yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü Hamit Kaplan Ortaokulu Müdürlüğü'nün koordinesinde okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Ramazan geldi Hoşgeldi!

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında atasözleri ve deyimler panosu hazırlandı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Safahat "En iyi CümleAfiş Yarışması"nda okulumuzda ilk üçe giren afiş tasarımlarımız:

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında deyimler ve atasözleri sergisi açıldı.

Mrt

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Dilimizin Zenginlikleri Sözlük Tasarım Yarışması’nda okulumuz 12 AL-A öğrencilerimizden Mert Efe Çulha’nın hazırlamış olduğu sözlük ilçemizde birinci seçilmiştir. Emeği geçen yarışmaya katılan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Geleneksel Oyunlar - Fiziksel Aktiviteler
Sağlıklı bir yaşam için sağlıklı beslenme kadar egzersizin önemini de unutmamak gerekir.

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında okulumuzda tüm personel ve öğrencilerimizin katılımıyla kahvaltı etkinliği düzenledik.

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum