AMASYA / HAMAMÖZÜ - Adil Candemir Anadolu Lisesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mayıs Ayı Etkinliklerimiz

"Ülkemizi ve dünyamızı güzelleştiren tüm emekçilerin İşçi Bayramı kutlu olsun!"

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Graffiti" çalışmalarımız başlamıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında sokak hayvanlarımıza 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü'nde mama dağıtımı yaptık.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisan Ayı Etkinliklerimiz

Nis

Çerçeve, takvim, kalemlik, ayraç, kitap kaplığı, tutacak, sırt çantası…

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Kutadgu Bilig Panosu hazırlandı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Kutadgu Bilig Okumaları

Kütüphane Haftası

Mrt

"Tiyatro; insanı, insana, insanla, insanca anlatma sanatıdır."Tüm tiyatro sanatçılarımızın ve tiyatro severlerin "Dünya Tiyatro Günü" kutlu olsun.

Mrt

21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü: Orman Haftası, Türkiye'de Orman Haftası ve Ağaç Bayramı adıyla da adlandırılır.

Dünya Su Günü

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında Tuza Dikkat Haftası'nda etkinlikler yaptık. Yaptığımız etkinliklerde öğrencilerimizle aşırı tuz tüketiminin insan sağlığına zararları hakkında bir boyama kitabı hazrıladık.
Çizimini öğrencilerimizin yaptığı boyama kitabını renklendirme işi ise miniklere kaldı.
Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Ayten UZUN'un rehberliğinde hazırlanan boyama kitabı etkinliğinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.